30e verjaardag Vrienden Wandelbos Groenendaal druk bezocht

Ondanks hagel, wind en regen kwamen meer dan zestig vrienden en andere wandelaars zaterdagochtend 20 juli langs bij het verjaardagsfeestje van de vereniging. Zij werden onthaald op een smakelijk taartje en biologisch vruchtensap, dat voor een vriendenprijs was geleverd door de firma ‘Kiebert Natuurlijk’ aan de Heemsteedse Binnenweg.

Ook wethouder Annelies van der Have was van de partij (zie foto 1). Zij had veel belangstelling voor de speciale jubileum-Boskrant, met daarin een overzicht van de activiteiten die de Vrienden Wandelbos Groenendaal in de afgelopen 30 jaar hebben ondernomen ten behoeve van het recreatieve plezier van wandelaars in het bos. Wethouder Nicole Mulder moest wegens vakantie helaas vertrek laten gaan.

Max van Donselaar van de Kennemerlandse firma ‘Tent en Meer’ had de Vrienden Wandelbos Groenendaal gelukkig het gebruik van een partytent aangeboden, waardoor het barre weer geen spelbreker kon zijn.

Veel passanten waren zo te spreken over de activiteiten van de Vrienden Wandelbos Groenendaal dat ze terplekke lid werden.

De vereniging is nog op zoek naar een vrijwilliger voor het bestuur:  info@wandelbosgroenendaal.nl

De lokale pers liet ook van zich horen:  Heemsteedse Courant  en  De Heemsteder  (pagina 10)

Foto 1: wethouder Annelies van der Have feliciteert bestuursleden van Vrienden Wandelbos Groenendaal.
vlnr: Leo van Os, Trudy Vink, Annelies van der Have, Ellen Zwarter
Foto 2: de partytent die de firma ‘Tent en meer’ zaterdag als cadeautje voor de verjaardag ter beschikking had gesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *