Uitnodiging verjaardagsfeestje in Groenendaal

Vrienden Wandelbos Groenendaal al 30 jaar actief

VERJAARDAGSFEESTJE IN GROENENDAAL OP ZATERDAG 20 JULI VAN 10:00 TOT 12:00

Heemstede prijst zich gelukkig een schitterend wandelbos op haar grondgebied te hebben. Wandelbos Groenendaal wordt door mens en dier erg gewaardeerd en hoogfrequent bezocht. Dat vraagt om zorgvuldig gebruik en bijbehorende afspraken. Om de belangen van de recreatieve gebruikers, met of zonder hond, te beschermen en harmonisch met die van anderen te laten samen gaan, werd 30 jaar geleden de vereniging Vrienden Wandelbos Groenendaal opgericht.

Om dit te vieren organiseren de Vrienden Wandelbos Groenendaal op zaterdagochtend 20 juli van 10:00 tot 12:00 een bescheiden feestje voor leden en andere geïnteresseerden. Langs de Adriënnelaan ter hoogte van Lelievijver wordt u getrakteerd op een glaasje biologisch vruchtensap en een gebakje.

Veel is er gebeurd in die drie decennia, waarin goed overleg met de Gemeente en met andere belanghebbenden er voor zorgden dat het bos een aangename wandelomgeving bleef voor mens en dier.

Een speciale Jubileumkrant verhaalt over de vele positieve en minder positieve belevenissen die men in die 30 jaar in het bos heeft kunnen ervaren. Deze krant wordt op 20 juli in het bos uitgereikt.                   

De Adriënnelaan is eenvoudig te vinden door de ingang bij de Kinderboerderij te nemen; dan ligt de Adriënnelaan recht voor u (zie plattegrond).

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *