Aan de slag in wandelbos Groenendaal

Een leuke start van de herfst! We gaan weer aan de slag! Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met de gemeente Heemstede op vrijdag 25 september een leuke werkdag in wandelbos Groenendaal in Heemstede. Deelnemers aan deze werkdag gaan weer esdoorns knippen en zagen. Een dag lekker buiten werken om de natuur weer een beetje mooier te maken!

Hier in Groenendaal zullen op deze werkdag de handen flink uit de mouwen gestoken worden. We gaan weer esdoorns knippen en zagen. Dit is nodig om Groenendaal weer een beetje natuurlijker te maken. Door het knippen en zagen komt er meer ruimte voor variatie. Hierdoor krijgen eiken en meidoorns en planten als voorjaarsbloeiers weer een kans. Het IVN organiseert elk jaar meerdere werkdagen en je ziet al resultaat. Groenendaal begint al echt op te knappen!

Om de natuurwaarde van Groenendaal verder te vergroten helpen vrijwilligers mee met dit onderhoudswerk. Natuurliefhebbers die het leuk vinden om in de natuur bezig te zijn en een bijdrage willen leveren aan de natuur in Groenendaal kunnen gewoon komen. Samen maken we wandelbos Groenendaal weer mooier. Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Iedereen is welkom!

Wij zorgen voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie! Verzamelen voor deze leuke werkdag op vrijdag 25 september is om 9.00 uur op de grote parkeerplaats van Groenendaal bij het restaurant. De werkdag duurt tot 14.00 uur. Informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 en aanmelden graag via ivnzk.natuurwerk@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *